София Варна Бургас
Моят профил

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси от клиенти
Как работи сайта за клиенти?
Сайта дава възможност сами да изберете преводач. След като по различни критерии в профила на преводача се спрете на даден преводач Вие можете да изпратите документа за превод. Документът ще бъде прегледан от нас и ще получите обратна връзка, за да сте сигурни в срока на изпълнение и крайната цена. Посочените в профилите на преводачите цени са за превод на страница от 1 800 символа с интервалите между тях по WORD Count.

Как мога да за заплатя за превода?
След като направим обратна връзка с Вас и уточним обема и цената на материала за превод, ще можете да направите плащане по банков път или да Ви предоставим номер, под който да заплатите в касите на EASY PAY /E–PAY/.

Как да съм сигурен, че превода ще бъде качествен?
Изборът на преводач зависи изцяло от Вас. В профила на всеки преводач Вие можете да се запознаете с езиците, на които той превежда, неговата професионална квалификация, коментари от клиенти, нашата оценка на база направени тестове, както и брой преведени страници. Преводачите, които са заклети, се ползват с по-голямо доверие, тъй като носят наказателна отговорност относно верността на превода. Ако изпратения от Вас материал за превод съдържа специализирана терминология и несъответства на квалификацията на избрания от Вас преводач, ние ще се свържем с Вас и ще Ви препоръчаме друг, владеещ съответната терминология.

Какво да правя когато имам забележки по готовия превод?
Ако в срок от 24 часа от деня, в който е изпратен готовия превод по електронната ни поща, имате забележки, тогава ние предоставяме превода на заклет преводач - коректор, който определя степента на забележките и ако е необходимо извършва съответните корекции. Ако направените корекции са в рамките до 50 % от готовия превод, тези корекции се извършва за наша сметка. Ако направените корекции са над 50 %, ще се извърши нов превод, като заплащате разликата в цената. Пример: подавате за превод 10 стр. по цена 5.00лв. на страница при преводача Иванов. Превода не Ви харесва. Ние ви предлагаме преводача Петров, който е заклет и носи отговорност за извършения превод, но неговата цена е 10.00лв. на страница. Вие доплащате разликата от 5.00лв. на страница.

Как да кача материал за превод на търг?
Клиекнете на бутона търгове, след което качете вашия документ. Тогава нашите преводачи ще получат уведомителен имейл за съответния търг. Те ще могат спокойно да прегледат текста за превод и да направят своите предложения към Вас. Вие във всеки един момент от търга ще можете да изберете оферта и да ни информирате за това. Ако възникнат въпроси може винаги да се свържете с нас на посочените телефони.

Трябва ми превод от Английски на Френски, но няма такива преводачи в сайта?
Тогава се извършва т.нар. „двоен превод”, т.е. превод от английски на български език, след което от български на френски език. Заплащането се извършва по отделно за всеки превод. При подобна ситуации Ви препоръчваме да се свържете с нас. Възможно е да ви предложим преводач, който да извърши превода директно от английски на френски при по-ниска цена!


Често задавани въпроси от преводачи
 
Гарантирате ли ни работа?
Ние не гарантираме, че ще имате работа през нашата платформа. Това зависи единствено от Вас, от Вашия опит, от цената,  която сте определили, от това дали сте заклет към нас  и може би до голяма степен от оценките и коментарите на нашите клиенти. Вие може да споделяте профила си в социални мрежи или да го популяризирате както намерите за добре. Така може да увеличите броя на поръчките за преводи.  Ние Ви гарантираме коректност и редовно изплащане на възнаграждението за извършените от Вас преводи.
 
Как става плащането?
Заплащането са извършва по банков път до 3 /три/ дни от подписването на Протокола за завършена услуга, като всички банкови такси са за Ваша сметка.  
 
Как да си направя профил в сайта?
Моля следвайте стъпките за регистрация. Препоръчваме Ви да станете заклет преводач! Заклетите преводачи се ползват с по-голямо доверие от клиентите ни! Ако все пак срещате затруднение, моля свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете  на  посочения имейл.
 
Каква означава афилиейт програма?
Това е начин да печелите пари, като препоръчвате сайта ни на други преводачи. При поръчка на абонамент от всеки един от тях печелите 10 лв.
Вход
Потребител:

Парола:


Забравена парола
Неактивен град
Този град в момента не е активен.
Ако желаете да представлявате агенцията ни в него, моля свържете се с нас