София Варна Бургас
Моят профил

Легализация на превод

 „Транслейт систем” ООД е оторизирана от Дирекция „Консулски отношения” на Министерство на Външните работи по Договор № 1680/26.06.2012г., по силата на който извършва своята дейност.

Освен всички видове преводи  (писмени, консекутивни  и симултантни устни преводи) от и на различни езици, извършваме легализация и заверка на документи.  

 

Легализация на документ означава удостоверяване на автентичността и истинността на документа и се извършва при необходимост същия да послужи пред  чуждите власти.
Услугата по легализация на документи обхваща заверката им в съответните министерства или учреждения и легализация от Дирекция „Консулски отношения” на Министерство на Външните работи. Сроковете за легализация на документите са в зависимост от вида на съответния документ, който подлежи на легализация, като при необходимост извършваме и допълнителна заверка на документите в посолствата на чуждите държави на територията на  Република България.

Цените на легализация на документите се определят в зависимост от срока за легализация и вида на документа. 
 
По изискване на Министерство на образованието, младежта и науката, СДВР, МВР и Прокуратурата, предконсулската заверка трябва да се извърши лично от клиента или от нотариално упълномощено лице.
 

Вход
Потребител:

Парола:


Забравена парола
Неактивен град
Този град в момента не е активен.
Ако желаете да представлявате агенцията ни в него, моля свържете се с нас